Додаткова реєстрація на єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ), єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) відбувається 12–14 липня 2023 р. для осіб, які не реєструвалися для проходження основної сесії ЄВІ/ЄФВВ у 2023 р.

Для реєстрації необхідно подати до Приймальної комісії ЛНУП реєстраційні документи:

  • копія документа, що посвідчує особу (за пред’явлення оригіналу);
  • копія облікової картки платника податків (за пред’явлення оригіналу);
  • довідка, видана за місцем навчання, щодо планового строку завершення навчання та отримання диплома у 2023 році (для осіб, персональні дані яких не вносять до Єдиної державної бази з питань освіти);
  • копія документа про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання в минулих роках) (за пред’явлення оригіналу);
  • фотокартка для документів (кольорова або чорно-біла) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника;
  • копія медичного висновку за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі необхідності створення особливих умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання).

Передбачена дистанційна реєстрація на ЄВІ, ЄФВВ. При цьому скановані копії або якісні фотокопії документів та заповнену заяву-анкету необхідно надіслати на електронну адресу Приймальної комісії ЛНУП (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

 

Увага! В разі дистанційної реєстрації у темі листа обов’язково зазначте прізвище, ім’я, по батькові, а в тексті листа – прізвище, ім’я, по батькові та номер облікової картки платника податків.

Перш ніж надіслати лист, обов’язково перевірте правильність даних, які зазначили в заяві-анкеті.

У разі успішної реєстрації Вам буде надіслано скановану копію екзаменаційного листка на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься в Приймальній комісії. Якщо в екзаменаційному листку Ви виявите помилки, зверніться до Приймальної комісії до завершення терміну реєстрації на ЄВІ, ЄФВВ (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., тел. (032)22-42-498, 068-42-15-946, 093-21-94-294).

Оформлений екзаменаційний листок можна отримати особисто, звернувшись до Приймальної комісії, або поштовим зв’язком, якщо Ви зазначили про таку необхідність у заяві-анкеті.

Детальна інформація щодо реєстрації на ЄВІ, ЄФВВ за тел. (032)22-42-498, 068-42-15-946, 093-21-94-294.