19 червня встановлено професійне свято – День фермера, яке відзначається щорічно.
Вітаємо фермерів – випускників ЛНУП, стейкхолдерів, які співпрацюють з нашим університетом, із професійним святом, а також колектив Львівського національного університету природокористування, який плекає і виховує майбутніх господарів землі!
Львівський національний університет природокористування займається безпосередньою підготовкою фахівців для галузі сільського господарства і фермерів у тому числі, які володіють сучасними технологіями і запроваджують кращі практики світового досвіду у сфері агровиробництва України. Чимало наших випускників стали засновниками фермерських господарств, успішно їх очолюють і трудяться у нелегких умовах сьогодення, забезпечуючи продовольчу безпеку країни.
Шановні фермери! Дякуємо за Вашу наполегливу працю, за уміння господарювати на рідній землі, активну громадянську позицію, соціальну відповідальність і великий патріотизм!
Ми віримо: український європейський фермерський добробут настане неодмінно, як і омріяна для усіх Перемога!
Бажаємо Вам оптимізму, невичерпної енергії, творчої наснаги, мудрих рішень, успіхів у всіх починаннях. Нехай тішить нива щедрим врожаєм, свята хліборобська праця приносить Вам шану від суспільства. Добробуту та здоров’я Вашим родинам! Миру і Перемоги Україні!
Слава невтомним трудівникам – українським фермерам! Слава Україні!