16 березня 2017 року на кафедрі електротехнічних систем факультету механіки та енергетики відбулась зустріч представників ПАТ «Львівобленерго» зі студентами спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Під час зустрічі відбулась співбесіда з найкращими студентами для призначення їм цільових стипендій від ПАТ «Львівобленерго».

За рішенням конкурсної комісії у складі начальника відділу кадрів ПАТ «Львівобленерго» Ольги Василівни Цимбалістої, заступника технічного директора ПАТ «Львівобленерго» Романа Богдановича Іванціва та начальника служби балансу, нормування витрат електричної енергії Ореста Юрійовича Голяка троє найкращих студентів отримали іменні стипендії від «Львівобленерго» до кінця навчання у Львівському національному аграрному університеті та запрошення на подальше працевлаштування.

Cтипендіатами стали студенти групи Ен-61: Ліля Калагурка, Богдан Самбір і Михайло Хаймик.

Начальник відділу кадрів ПАТ «Львівобленерго» Ольга Василівна Цимбаліста привітала переможців та висловила сподівання, що додаткове фінансування сприятиме їх навчанню та подальшому самовдосконаленню.

Бажаємо стипендіатам успіхів та висловлюємо щиру подяку керівництву ПАТ «Львівобленерго».