20-22 вересня 2017 р. на факультеті механіки та енергетики відбулась студентська конференція «Технічний прогрес в АПК» в рамках Міжнародного студентського наукового форуму «Студентська молодь і науковий прогрес в АПК». Даний форум зібрав кращих представників молодої наукової еліти з провідних вищих навчальних закладів України.

Форум розпочався із привітання голови міжнародного наукового комітету Ректора ЛНАУ академіка В.В. Снітинського, який побажав учасникам плідної праці, розширення наукових контактів, реалізації творчих задумів.

Наступним етапом конференції була робота в секціях залежно від напряму досліджуваної тематики. Доповіді на конференції «Технічний прогрес в АПК» були дуже цікавими і різносторонніми, кожна із них ставала підставою для запитань і обговорень досліджуваної теми.

Кожен із учасників висвітлював своє бачення щодо існуючих проблем та висловлював свої пропозиції і думки для удосконалення різних галузей сільськогосподарського виробництва. Можна стверджувати, що всі доповіді були актуальними і заслуговували на увагу. Тому студентська конференція змогла об’єднати  погляди різних молодих дослідників.

У роботі конференції взяли участь 25 студентів та 5 викладачів. Кращі доповіді були відзначені грамотами та подяками.