25 вересня 2017 р. у Львівському національному аграрному університеті відбулася зустріч ректора академіка УААН В.В. Снітинського з делегацією із Люблінської Політехніки (Республіка Польща), яку представляли канцлер Люблінської Політехніки Вєслав Сікора і заступник директора Інституту електроніки та інформаційних технологій Павел Комада (факультет електротехніки та інформатики).

Основними питаннями, що обговорювалися на зустрічі, були особливості продовження співпраці у напрямі програми подвійних дипломів для студентів освітнього ступеня «Магістр» спеціальностей електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, галузеве машинобудування, автомобільний транспорт, агроінженерія, будівництво та цивільна інженерія, архітектура та ін.

Студенти Львівського національного аграрного університету впродовж кількох років успішно завершують програми подвійних дипломів, здобуваючи відповідний фах освітнього ступеня «Магістр» в Україні і Польщі, захищають дипломи у Європейському Союзі, що підтверджує високий рівень студій на факультетах Львівського національного аграрного університету.

Усіх зацікавлених у програмі подвійних дипломів (студенти 4-х курсів освітнього ступеня «Бакалавр» і 1 курс магістратури) просимо звертатися у деканат факультету механіки та енергетики.