З 11 по 13 квітня 2018 року на базі інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади із навчальної дисципліни «Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання» серед закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації.

Враховуючи специфіку вивчення навчальної дисципліни «Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання» в освітніх установах, заклади вищої освіти було розподілено на дві групи – технічні та аграрні. Відповідно до них учасники виконували завдання.

Вітаємо переможця ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади із навчальної дисципліни «Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання» серед аграрних закладів вищої освіти України ІІІ-ІV рівнів акредитації – студента гр. Маш-21 факультету механіки та енергетики ЛНАУ Андрія Васильовича Дзюбака, який здобув диплом ІІІ ступеня.

За організацію та проведення II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади грамотою нагороджений також керівник – к.т.н. в.о. доц. кафедри машинобудування Р.В. Гуменюк.