Протягом тривалого часу компанія «ФХ сервіс» є надійним партнером та стейкхолдером спеціальності 274 «Автомобільний транспорт», підготовка за якою ведеться на факультеті механіки, енергетики та інформаційних технологій ЛНУП.
Черговим дієвим заходом, який реалізований за сприяння «ФХ сервіс», було проведення практичного конкурсу «Autotech: study, experience & skills», в якому взяли участь кращі студенти, що навчаються за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт».
В конкурсі оцінювались практичні навички розуміння конструкції автомобілів, первинної діагностики та дефектування окремих складових автомобілів.
За результатами конкурсу переможцями стали:
- 1 місце – студент групи Ат-31 Роман Швиднюк;
- 2 місце – студент групи Ат-23сп Павло Сачковський;
- 3 місце – студент групи Ат-31 Аркадій Попко.
Переможці отримали цінні подарунки і нагороди від компанії «ФХ сервіс». Присутні на конкурсі її представники відзначили достатній рівень підготовки студентів і висловили бажання надалі проводити подібного роду заходи. За спільною згодою наступний конкурс, який заплановано на травень 2023 р., буде присвячений комп’ютерній діагностиці вантажних автомобілів Volvo та Renault.
Висловлюємо щиру подяку компанії «ФХ сервіс», особливо її керівнику Сергію Миколайовичу Хитрову, за тісну і дієву співпрацю і маємо надію на її подальше покращення.