Зменшення до мінімуму ручної праці, автоматизація більшості операцій та технологічних процесів, особливості налаштування на задані режими роботи засобів автоматики, впровадження у виробничі процеси сучасного автоматизованого пакувального обладнання – ці та інші питання були предметом обговорення на зустрічі викладачів факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій Львівського НУП з інженерами ТОВ «Кормотех». Дане підприємство виготовляє високоякісні корми для домашніх тварин, є світовим лідером у цій галузі, свою продукцію продає у понад 35 країн світу. Варто зазначити, що в ньому на інженерних посадах з автоматизації виробництва працюють випускники факультету.
Під час зустрічі було приділено увагу питанням підготовки студентів, які навчаються на спеціальності 154 «Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології», необхідності внесення змін до освітніх програм, можливостей організації на базі підприємства практик тощо.
Висловлюємо щиру подяку інженерному персоналу за організовану зустріч і маємо надію, що вона переросте у результативну співпрацю з факультетом механіки, енергетики та інформаційних технологій Львівського НУП.