19 та 20 лютого 2024 року на факультеті механіки, енергетики та інформаційних технологій ЛНУП для викладачів та студентів спеціальностей 208 «Агроінженерія» та 274 «Автомобільний транспорт» технічними спеціалістами з колісних тракторів компанії AGCO Ігорем Кандиріним та Тарасом Мельниковим було проведено низку занять, присвячених вивченню особливостей конструкції, експлуатації та технічного сервісу трактора Fendt 939 Gen7.
Значну увагу в процесі навчання слухачів було звернуто на електронні блоки керування та основні функції систем трактора, алгоритми їх комп’ютерної діагностики.
Частина занять була спрямована на практичне засвоєння матеріалу, і студенти мали змогу отримати певні навички діагностики окремих складових трактора. Багато з них під наглядом технічних спеціалістів компанії AGCO спробували себе в ролі оператора трактора Fendt 939 Gen7 під час його водіння.
Декан факультету Степан Ковалишин сердечно подякував компанії AGCO за сприяння та організацію занять, а Ігоря Кандиріна та Тараса Мельникова нагородив грамотами університету за їх проведення на високому рівні.