29 листопада 2022 року доцент кафедри економіки, к.е.н. Г.В. Сиротюк в режимі Zoom-конференції провела відкрите заняття з навчальної дисципліни «Економіка аграрного ринку» на тему «Ринок органічної сільськогосподарської продукції» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної форми навчання спеціальності 051 «Економіка» груп Ек-31 та Ек-12сп. Лекція проведена в рамках реалізації плану-графіка проведення відкритих занять кафедрою економіки у першому півріччі 2022–2023 н.р.
Викладачка ґрунтовно розкрила основні поняття, що стосувалися теми, а саме: сучасний стан виробництва органічної продукції в Україні, його економічні, соціальні та екологічні переваги, перспективи розвитку органічного виробництва у сільському господарстві та державну підтримку органічного сільськогосподарського виробництва. Цікаво підібраний презентаційний матеріал дозволив протягом усього заняття сконцентрувати увагу студентів, які були активними в обговоренні окремих аспектів та доповнювали поданий матеріал самостійно підготовленою інформацією.
На занятті були присутні представники професорсько-викладацького складу кафедри економіки. Учасники обговорення відзначили високу професійну компетентність, необхідний науково-методичний рівень, широку ерудицію викладача, доступність і послідовність викладення матеріалу, вміння створити творчу та робочу атмосферу. Заняття було проведене на високому педагогічному рівні.