28 січня 2021 р. відбулося планове засідання Методичної ради Наукової бібліотеки ЛНАУ, на якому розглядалися наступні питання:

1) планування заходів Методичного об'єднання на 2021 р.

2) аналіз річних звітів коледжів та НБ ЛНАУ за 2020 р.

У своєму виступі директор О.Т. Куцин зазначила, що діяльність НБ ЛНАУ зосереджена на формуванні та використанні інформаційних ресурсів, удосконаленні обслуговування користувачів різних категорій, запровадженні технології автоматизованих бібліотечно-інформаційних процесів. Запропонувала на розгляд план заходів, які передбачають проведення конференцій, нарад-семінарів, практикумів для бібліотек-учасниць Методоб'єднання, а також участь НБ ЛНАУ в історико-книгознавчих дослідженнях «Історія аграрної науки та освіти». Особливу увагу звернула на доцільність організації та проведення презентацій, круглих столів, «днів звіту» в онлайн-режимі.

Аналізуючи діяльність бібліотек коледжів ЛНАУ, заступник директора М.А. Грицевич зазначила, що більшість бібліотек зосереджувала свої зусилля на всебічному забезпечені навчально-виховного процесу, застосовуючи для цього як традиційні, так і нові форми та методи роботи. Бібліотеки коледжів виступають не лише інформаційними центрами, а й осередками духовної культури. Їх діяльність спрямована на забезпечення умов для освіти та наукових досліджень, орієнтованих на інтелектуально-духовний і культурний розвиток кожного студента, про що свідчить низка культурно-просвітницьких заходів, які організовуються і проводяться бібліотеками коледжів ЛНАУ.