14-18 червня 2021 р. в рамках підписаної угоди за програмою ЄС Еразмус+ КА107 (академічна мобільність викладачів) відбувся візит професора Пйотра Пруса з Технологічно-природничого університету імені Яна та Єнджея Снядецьких у Бидгощі (Польща) до нашого університету.
На факультеті агротехнологій і екології проф. Прус прочитав ряд лекцій на тему «Нові підходи та інноваційні рішення у вирощуванні сільськогосподарських культур» для студентів магістерської програми, аспірантів та викладачів.
В ході візиту проф. Прус ознайомився з університетом, зустрівся з адміністрацією, а також взяв участь у практичному семінарі у Пустомитівському районі, присвяченому вирощуванню ріпаку та озимої пшениці.
Під час зустрічі було обговорено також співпрацю в рамках програми Балтійських університетів, активними учасниками якої є обидва заклади вищої освіти. Треба відзначити, що в ході візиту було отримано інформацію від координатора Еразмус+ з Технологічно-природничого університету у Бидгощі про те, що вони запрошують одного зі студентів ЛНАУ на навчання протягом осіннього  семестру в рамках програми мобільності студентів. Сподіваємося, що наша успішна співпраця триватиме і в майбутньому.