Атестація випускників освітньої програми ОС «Магістр» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» проводиться у формі захисту кваліфікаційної магістерської роботи.
Виконання кваліфікаційної роботи – це можливість встановлення відповідності засвоєних здобувачем рівня та обсягу знань, умінь, інших компетентностей вимогам вищої освіти, підтвердження взаємозв’язку теорії та практики, закріплення та розширення практичних навичок із обраної спеціальності при вирішенні складних спеціалізованих задач і практичних проблем у сфері геодезії та землеустрою.
З метою проведення підготовчої роботи до написання та захисту кваліфікаційних робіт відбулася зустріч гаранта освітньої програми «Геодезія та землеустрій» другого (магістерського) рівня вищої освіти, д.е.н., завідувачки кафедри земельного кадастру Руслани Таратули з керівниками та магістрами. Було надано консультації щодо тематики, теоретичних питань, збору й аналізу інформації про кількість і якість земель, їх стан, методології, принципів, технологій і методик у сферах геодезії, землеустрою, управління земельними ресурсами, кадастрів та оцінки земель.