Ректорат, професорсько-викладацький склад, деканат факультету управління, економіки та права і Навчально-науковий інститут заочної та післядипломної освіти Львівського національного університету природокористування зі скорботою і болем сповіщають, що на 75-му році життя відійшов у вічність багатолітній працівник нашого університету Манолій Іванович Андрушко.
Все життя Манолія Івановича тісно пов’язане з нашим університетом.


У 1971 році він закінчив економічний факультет ЛСГІ. Працював асистентом, доцентом кафедри управління і НОП (1971–1994 рр.). Звання доцента отримав у 1981 році.
З 1980 року працював заступником декана економічного факультету. В 1988 році був обраний деканом економічного факультету. З 1993 до 1996 року працював проректором з навчально-методичної роботи. В 1994 р. очолив новостворену кафедру зовнішньоекономічної та маркетингової діяльності, якою керував до 2008 р. В 2000 році призначений за сумісництвом директором Інституту післядипломного навчання.
За час роботи в нашому університеті отримав почесне звання відмінника аграрної освіти і науки III ступеня (2001 р.), II ступеня (2006 р.), а в 2002 році отримав звання члена-кореспондента Української екологічної академії наук.
Всі, хто знав Манолія Івановича, згадують його як відповідального працівника, щирого друга, видатного педагога і мудру та доброзичливу людину.
Висловлюємо щире співчуття рідним і близьким покійного.
Пам’ять про Манолія Івановича вічно житиме в серцях його колег, учнів і друзів.