Шановні науково-педагогічні працівники, співробітники структурних підрозділів Львівського національного університету природокористування, коледжів ЛНУП, дорогі студенти!
Вітаю Вас з прийдешніми святами – Різдвом Христовим та Новим роком!
Рік, що минає, був сповнений особливих викликів для України, він показав нам різні аспекти повномасштабної війни. На жаль, війна спричинила величезні втрати – і людські, і соціально-економічні. Але завдяки воїнам Збройних Сил України, волонтерам, громадським діячам та кожному з Вас ми маємо можливість зустрічати Новий 2023 рік та Різдво Христове.
Наша система освіти також зазнала наслідків війни, але працівники університету зуміли адаптуватись до нової реальності і навіть в умовах воєнного стану змогли організувати навчальний процес. Лекції, семінари та практичні заняття онлайн, аудіо- та відеокурси, електронні бібліотеки стали ще більш звичними для закладів вищої освіти України.
Тож з нагоди прийдешніх свят хотілося б побажати усім нам, щоб напрацювання, які було зроблено у цих важких умовах, вдавалось і надалі належним чином розвивати та збагачувати уже, сподіваємось, в переможній мирній Україні.
Бажаю Божої ласки, здоров’я, добробуту та процвітання Вам та Вашим родинам, безпеки та захисту нашій Батьківщині.
Нехай Різдво Христове буде народженням усього доброго, зростанням прекрасного та розвитком корисного у нашому житті та у житті всього людства. Нехай Ваші серця наповняться щирою святковою радістю.
Щасливого Нового року нам усім та веселого Різдва!

З найкращими побажаннями
в.о. ректора
Львівського національного
університету природокористування,
академік НААНУ
Володимир СНІТИНСЬКИЙ