28 грудня 2022 року відбулось урочисте засідання Вченої ради Львівського національного університету природокористування з нагоди випуску здобувачів вищої освіти ОС «Магістр».
На початку засідання ректору університету Володимиру Снітинському представник організації «Пласт» Олесь Бубела, студент II курсу факультету будівництва та архітектури, вручив Вифлеємський вогонь миру. Володимир Васильович наголосив на символізмі Вифлеємського вогню для викладачів та студентів в період війни, побажавши, щоб любов і мир завжди палали у наших серцях і в університеті.
Після цього ректор університету звернувся до випускників: «Любі наші магістри! Ви перегорнули ще одну сторінку свого життя. ОС «Магістр» – це високий освітній ступінь, а разом з його здобуттям ви розвинули в нашому університеті ваш основний капітал: порядність, совість, патріотизм та працелюбність. Збережіть його – і ви підкорите висоти у вашому житті. Батьки вам подарували життя, а університет дав вам можливість для самореалізації. Студентське життя – це найкращі роки, під час яких ви здобули не лише знання і вміння, але і знайшли вірних друзів. Ваше навчання проходило у важкі роки – роки пандемії і війни. Але пам’ятайте, що перед вами – відбудова України. Тому будьте мудрими, людяними і примножуйте знання, які ви здобули в університеті, розвивайте свій талант і будьте гідними громадянами європейської держави».
Наказ ректора про завершення навчання зачитала перший проректор Ірина Федів, а ректор Володимир Снітинський нагородив найкращих випускників грамотами за відмінні успіхи у навчальній, науковій та громадсько-спортивній роботі. Особливо було відзначено випускників, які захищають територіальну цілісність та суверенітет України.
Привітання для випускників також звучали у формі віншувань та колядок від хору університету, що створило особливу атмосферу.
На жаль, урочиста Вчена рада була перервана звуками сирен через загрозу ракетного удару.
Дякуємо кожному нашому випускнику за старанність в університеті та бажаємо доброго здоров’я, наснаги та духовних сил. Нехай ваш подальший вибір на шляху нових можливостей буде вдалим, сприятиме професійному зростанню та піде на користь вам, вашій справі і тим, хто підтримує вас у житті! Всіляких вам благ!
Carpent tua poma nepotes – І споживатимуть твої плоди нащадки!