Боярчук Олег Віталійович – к.т.н., в.о доцента кафедри інформаційних технологій.

У 2010 році закінчив Львівський національний аграрний університет, спеціальність «Облік і аудит», отримав кваліфікацію магістра з обліку і аудиту, а у 2013 році закінчив Львівський національний аграрний університет, спеціальність «Енергетика сільськогосподарського виробництва», отримав кваліфікацію спеціаліста.

Кандидат технічних наук з 2019 року. Дисертацію захищено 14 червня 2019 року у спеціалізованій вченій раді К 35.874.02 Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Державної служби України з надзвичайних ситуацій, отримав диплом ДК № 053745 від 15.10.2019 р.

Вчене звання в.о. доцента кафедри інформаційних технологій присвоєно у 2020 році.

Призначений на посаду в.о. доцента кафедри інформаційних технологій з 2020 року.

Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 11 років, у тому числі у даному закладі – 11 років.

Веде дослідження за напрямами: управління проєктами та програмами, проєктування інформаційних систем та систем підтримки прийняття рішень, моделювання процесів та систем.

Навчальна робота

Здійснює підготовку фахівців за спеціальностями 126 «Інформаційні системи та технології», «Управління проєктами та програмами».

Читає курси лекцій, веде лабораторні заняття з дисциплін: «Управління проєктами», «Енергетичний менеджмент», «Управління ІТ-проєктами», «Комп’ютерні технології з основами програмування».

Навчально-методичні та наукові публікації

Має 31 публікацію, з них 24 наукових та 7 навчально-методичного характеру, у тому числі 3 – у періодичних виданнях, які включені до наукометричних баз Scopus або Web of Science.