Повідомляємо, що наказом Міністерства освіти і науки України від 10 грудня 2017 року № 1364 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2017–2018 н.р.» Львівський національний аграрний університет призначено базовим вищим навчальним закладом для проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук (далі – Конкурс) серед студентів усіх вищих навчальних закладів спеціальностей «Геодезія та землеустрій».

ІІ етап Конкурсу проходитиме на базі університету 28-29 березня 2018 року. 

Умови проведення Конкурсу:

Участь у ІІ етапі Конкурсу беруть переможці І етапу конкурсу, проведених у аграрних та інших вищих навчальних закладах ІІІ і IV рівнів акредитації, роботи яких надсилаються базовому вищому навчальному закладу до 15 лютого поточного року. У ІІ етапі Конкурсу візьмуть участь студенти, роботи яких пройшли рецензування конкурсної комісії. Учасники конкурсу будуть повідомлені і запрошені у ІІ етап листами. 

За додатковою інформацією звертатись до декана землевпорядного факультету, д.е.н., професора Михайла Григоровича Ступеня.

Відповідальний секретар: к.е.н., доцент Світлана Олександрівна Малахова, тел. (032) 224-29-62; 098-826-94-06.

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.