«Scholarship в Україні» – це соціальний проєкт, в рамках реалізації якого здобувачам освіти надається можливість підтримки та додаткової мотивації під час навчання в ЗВО. Треба відзначити, що Львівський національний аграрний університет в цьому проєкті виступає вже  вдруге партнером в його реалізації. Для участі в V соціальному проєкті «Scholarship в Україні» було надіслано понад 50 конкурсних робіт у трьох тематичних напрямах: «Бізнес ідеї та стартапи: що я можу реалізувати вже сьогодні?», «Кешбек-сервіси як наступний етап розвитку електронної комерції в Україні та світі» та «Важливість малого та середнього бізнесу для економічного зростання малих та середніх міст України». Представником студентського наукового гуртка «Фінанси, банківська справа та страхування», який взяв участь у вищезгаданому проєкті,  став Максим Слюсар, студент групи Фін-22 СП, надіславши дослідницьку роботу на тему «Перспективи розвитку «cashback» в Україні» (науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Г.В. Східницька).

Після розгляду і оцінювання дослідницьких робіт журі Конкурсу обрало по 3 роботи із кожного тематичного напрямку. Через карантинні обмеження фінал V соціального проєкту «Scholarship в Україні» проходив 1-3 липня 2020 р. у дистанційному режимі.

За результатами доповідей учасників фіналу Конкурсу та представлення презентаційних матеріалів Максима Слюсара нагороджено дипломом III ступеня, подарунковим сертифікатом та ще кількома заохочувальними  призами: участь в онлайн-тренінгу «Проєктний підхід у досягненні цілей» (модератор – к.е.н, начальник відділу міжнародних зав’язків ДДАЕУ) та курсах «Школи Інтернет Маркетингу» (Максим Павлов – засновник школи, керівник агентства «ONPAGE»), а також можливість поспілкуватися із бізнес-коучем, керівником VIP Banking «РАДАБАНК» Оленою Острініною.

Радо вітаємо Максима Слюсара з відзнакою, бажаємо не зупинятися на досягнутому і впевнено йти шляхом самовдосконалення, самореалізації та досягнення нових вершин наукового поприща.