Нещодавно представники компанії «Цепелін Україна» Ігор Кандирін та Олександр Шевчук провели чергове практичне заняття зі студентами факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій ЛНУП, які навчаються за спеціальністю 208 «Агроінженерія». Його тематика була присвячена визначенню та аналізу експлуатаційних показників роботи тракторного двигуна. Об’єктом випробувань був двигун трактора John Deere 6630. Основні експлуатаційні показники його роботи визначались за допомогою мобільної установки-ретардера, яку для виконання роботи надали представники компанії «Цепелін Україна».
Під’єднання випробувальної установки здійснювалось через вал відбору потужності. Електронна система управління та інформаційне забезпечення дали змогу проводити випробування в автоматичному режимі. Процедура випробування передбачала короткочасне навантаження двигуна, під час якого визначались його максимальний крутний момент та максимальна потужність.
Щиро дякуємо Ігорю Кандиріну та Олександру Шевчуку за проведене заняття та надіємось на подальшу співпрацю з компанією «Цепелін Україна», яку вони представляють.