2 березня 2023 р. був підписаний меморандум про співпрацю між Львівським національним університетом природокористування та Куликівською об’єднаною територіальною громадою.
Ректор університету академік НААНУ Володимир Снітинський та голова Куликівської громади Лілія Бова обговорили умови співпраці, згідно з якими протягом наступних трьох років розвиватимуть взаємовигідне та довгострокове співробітництво, спрямоване на досягнення своїх статутних цілей шляхом проведення та розроблення наукових проєктів з подальшим напрацюванням госпдоговірної тематики, створення бази практик для здобувачів вищої освіти та профорієнтаційної роботи з учнями старших класів за напрямком. Сторони погодились співпрацювати для розвитку і впровадження передового досвіду у сфері освіти.

В рамках даного меморандуму на кафедрі менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого було розпочато реалізацію освітнього проєкту з розвитку управлінських навичок для підлітків «Junior manager».
Учасниками цього проєкту стали учні шкіл Куликівської громади.
Програма проєкту передбачає вивчення п’ятьох курсів, які проходять у форматі лекцій, та націлена на ознайомлення з управлінськими навичками та освоєння soft skills.