У Львівському національному аграрному університеті з ініціативи ректора В.В. Снітинського було організовано благодійну акцію «Чужих дітей не буває» з метою підтримки Притулку для дітей Служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації (м. Львів, вул. Левандівська, 17-В). 9 лютого студентський актив, капеланство, підрозділ з виховної роботи студентів та працівники інформаційного відділу відвідали цей притулок.

Важливо не забувати про такі місця і знаходити час, аби поділитися своєю увагою з тими, хто її дійсно потребує. Для всебічного розвитку дітлахів було закуплено і передано: кольоровий принтер-сканер, канцтовари, книжки, набори для різних видів дитячої творчості, спортивний інвентар, різні розвиваючі ігри, комплекти для вишивання картин бісером, пазли, багато іграшок і т.д. Дитячій радості не було меж.

Завідувач Притулку для дітей Служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації С.П. Гаврилюк висловила величезну вдячність і щиру подяку всім, хто долучився до акції, хто не залишився осторонь і допоміг у здійсненні дитячої мрії. Світлана Петрівна побажала учасникам акції усіляких благ, здоров’я, процвітання і побільше тепла на життєвому шляху.

У ЛНАУ і надалі плануються подібні благодійні акції, тому просимо долучатися усіх, кому небайдужа доля дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.