28 березня 2018 року для студентів Львівського національного аграрного університету було прочитано лекцію на тему «Культура здоров’я або Де брати енергію для успіху» викладачем собріології Юрієм Григоровичем Оробцем, що представляв Рух «Твереза Україна». Цей захід був зорганізований за сприяння депутата Дублянської міської ради Петра Воробця, голови Руху «Твереза Україна» у м. Дубляни.

Шлях до успіху – це тверезий спосіб життя, що сприяє природному творчому розвитку особистості. Студенти змогли ознайомитися із фактами шкоди для здоров’я і розумової діяльності алкоголю, куріння тютюну, наркотиків. Особливо вразили усіх присутніх кадри відеопрезентації про шкідливий вплив алкоголю на людський організм.

Прикладом здорового способу життя став виступ учасника добровольчого батальйону «ОУН», що воював у зоні АТО у с. Піски біля Донецького аеропорту, Зеновія Сташевського, який закликав молодь займатися спортом, працювати над собою, вчитися, бо Україні потрібні здорові, тверезі, розумні захисники.

Продовженням зустрічі стало відвідування Музею Степана Бандери. Після екскурсії Юрій Оробець та Зеновій Сташевський залишили приємні відгуки про ознайомлення з життям і шляхом боротьби національного Героя Степана Бандери та подяку ректорові ЛНАУ Володимирові Снітинському за створений центр патріотизму і духовності.