Ми – працівники, студенти, випускники – горді тим, що нам випала честь вчитися і працювати в Львівському національному аграрному університеті – колисці кваліфікованих кадрів для потреб українського села. Наш славетний навчальний заклад, в стінах якого живе дух керманича українського патріотизму Степана Бандери, багато років чекав на дбайливого господаря, який оживить Альма Матер силою власної харизми. Відтак 1998 року з початком вашого ректорства почалося нове життя нашого вишу. Насамперед було суттєво покращено якість навчального і виховного процесів, а також створені умови для дозвілля студентів, сформовано структуру ступеневої освіти, відновлено навчальну та відпочинкові бази університету, збудовано та освячено церкву рівноапостольного князя Володимира Великого, відкрито пам’ятник Степанові Бандері, створено п’ять музеїв та нові, актуальні для сьогодення кафедри. Під вашим керівництвом наш університет отримав статус національного, створено потужний колектив науковців та педагогів. З Вашим приходом у колективі запанувала здорова, креативна, творча атмосфера. Університет почав співпрацювати з багатьма освітніми закладами та науковими центрами аграрного профілю, а наші викладачі та студенти отримали можливість в рамках міжнародної співпраці навчатись та проходити практику за кордоном, що вкрай важливо для формування фахівців.

Створення сучасного, модерного Львівського національного аграрного університету 21 століття, яким він є – упорядкованим, викоханим, зразковим закладом вищої освіти, – це результат Вашого особистого внеску в розбудову тієї частинки України, яка має горде ім’я Львівський національний аграрний університет. Господь ввірив Вам цей славетний навчальний заклад, щоб Ви – менеджер найвищої ланки, науковець, педагог – розбудовували та прославляли його своїм талантом мудрого і впевненого керівника.

Володимире Васильовичу, своїми знаннями, жертовним служінням та Богом даною харизмою Ви гуртували колектив фахівців-науковців, і, як наслідок, маємо гарне, патріотичне, освічене, гідне студентство та понад 50 000 випускників університету, які достойно розвивають українське село.

За вашу невтомну працю, Володимире Васильовичу, за постійне стремління зміцнювати та розбудовувати аграрний університет колектив викладачів та студентів уклінно дякує Вам та бажає з нагоди ювілею Божого благословення на всі ваші починання, на всі справи і добрі діла, якими Ви прикрашаєте наш університет!

З роси та води Вам, пане Ректоре!

Многая і благая літа ювіляру!