Цьогорічне відзначення Всесвітнього Дня Вишиванки припало на християнське свято Вознесіння Господнього – 17 травня. У Львівському національному аграрному університеті цей день розпочався із Божественної літургії у храмі Рівноапостольного князя Володимира Великого. Університетську спільноту привітав капелан університету о. Іван Венгрин, який побажав усім радості і миру, як Христос бажав своїм апостолам. Вітання «Христос посеред нас» нехай додає свята у святості.

Студентська самоврядна організація «Основа», ППО студентів та аспірантів, Центр академічного капеланства ЛНАУ уже традиційно організували флешмоб «Україна – вишиванка», який зібрав викладачів, співробітників, студентів, що одягнули вишиванки як символ українства, як оберіг роду і нації. Університет у цей день розквіт від різнокольорових вишиванок.

А ще цей захід був організований на підтримку Всеукраїнської акції для майбутніх абітурієнтів «Щасти на ЗНО».

В основі флешмобу організатори запропонували розіграш сертифіката на знижку 500 грн. в інтернет-магазині вишиванок «Скиба». Умови конкурсу: викласти фотографію у вишиванці до  18 травня з хештегом #ЛНАУ_вишиванка.

Символом флешмобу стала пісня «Україна-вишиванка», яку виконала студентка економічного факультету Христина Зозуля. Організатори побажали усім краси, миру, радості та привітали Україну із Всесвітнім Днем вишиванки.