14 травня у «Мистецькому Арсеналі» в Києві на урочистому заході для дипломатичного корпусу з нагоди Всесвітнього Дня Вишиванки відбувся етнопоказ «Українські Амазонки» за участі жінок-учасниць бойових дій на Сході України, волонтерок та військових журналісток. Захід організовувало Міністерство інформаційної політики.

Після презентації стрічки «Дякую» у Львівському національному аграрному університеті радник Міністра інформаційної політики України з питань міжнародної інформаційної комунікації Марина Соботюк вручила представникам ССО «Основа» запрошення на відзначення Дня Вишиванки у Києві.

Творча група ЛНАУ у складі Софії Руданецької, Христини Зозулі, Назара Громика, Андрія Котишина, Ольги Химин, Христини Проць та керівника – капелана університету, отця Івана Венгрина представили наш університет на зустрічі у Києві. Таким чином Міністерство інформаційної політики висловило подяку студентству ЛНАУ за активну громадську позицію.

Для студентів ця подія стала справжнім дарунком, оскільки завдяки своїй праці вони отримали нагоду побачити неймовірне дійство, поспілкуватися з відомими людьми та налагодити подальшу співпрацю університету і Міністерства інформаційної політики України.