26 травня 2018 року у Львівському національному аграрному університеті відбулися урочистості з нагоди Дня зустрічі випускників. У цей день зустрілися випускники 1958, 1963, 1968, 1973, 1978, 1983, 1988, 1993, 1998, 2003, 2008, 2013 років випуску Львівського сільськогосподарського інституту, Львівського державного аграрного університету, Львівського національного аграрного університету. Випускників радо зустрічав рідний навчальний заклад мелодіями у виконанні Народного духового оркестру, фільмами-презентаціями про сьогодення університету.

Урочистості розпочалися виконанням Гімну України та покладанням квітів до пам’ятника національному Героєві України, випускнику нашого університету Степанові Бандері, а також до меморіального знака Героям Небесної Сотні та Герою України Анатолію Жаловазі.

До меморіальної дошки Михайлові Тимофійовичу Гончару, видатному діячеві аграрної освіти і науки, Заслуженому працівнику Вищої школи України, багатолітньому ректорові Львівського НАУ покладали студенти – учасники творчих колективів і студентського самоврядування Львівського національного аграрного університету, а також випускники: Василь Григорович Поплавський (1958 року випуску) та Петро Павлович Нагайовський (1983 року випуску).

З вітальним словом до випускників ювілейних років звернувся ректор університету, академік НААНУ та Академії вищої школи України, професор, доктор біологічних наук В.В. Снітинський, який розповів про історію, розвиток і здобутки навчального закладу. Володимир Васильович, зокрема, наголосив на тому, що ЛНАУ пишається своїми вихованцями, серед яких відомі політичні та громадські діячі, авторитетні науковці, керівники установ і організацій, висококваліфіковані фахівці у сфері аграрного виробництва. Було зачитано наказ ректора про нагородження грамотами випускників університету за багатолітню сумлінну працю, високий професіоналізм, плідну співпрацю та вагомий внесок у розвиток Львівського національного аграрного університету. Грамоти були урочисто вручені деканами на факультетах.

Своїми незабутніми спогадами про навчання в університеті, студентські роки та наукові здобутки поділився випускник економічного факультету 1958 року, професор кафедри економіки Львівського національного аграрного університету Василь Григорович Поплавський. Із зони АТО з далекої Донеччини на зустріч з однокурсниками приїхав випускник факультету механіки та енергетики 1983 року випуску, командир штурмової роти 14 окремої механізованої бригади, учасник бойових дій Петро Павлович Нагайовський, який нагадав про період навчання, роботи, студентську міцну дружбу. Боляче було згадувати Петру Павловичу роки війни з московським окупантом, втрату бойових друзів, проте на війні ним керувала від революційного Майдану до сьогоднішнього дня велика любов до України і патріотичний обов’язок.

Від студентства ЛНАУ до випускників ювілейних років звернувся голова студентської самоврядної організації «Основа», студент 5 курсу факультету будівництва та архітектури Віктор Аторвін, який запевнив усіх присутніх у тому, що сьогоднішня студентська молодь продовжує традиції університету і в майбутньому займе гідне місце у житті.

Творчим дарунком для випускників стали виступи колективів та учасників художньої самодіяльності, які є гордістю і примножують славу Львівського національного аграрного університету. Народний ансамбль танцю «Первоцвіт» під керівництвом Заслуженого працівника культури України Побєди Харісова виконав запальні українські танці: хореографічну картинку «Поліська веселинка», «Полька-дублянка», «Гопак». Незабутніми залишаться пісні у виконанні вокального ансамблю Народної хорової капели «Джерела Розточчя» (керівник Марія Мандзак) та вокально-інструментального ансамблю: «Ой, там у Львові», «Україна – це ти»; а також вокалістів: Марти Павлів з піснею «Вальс – «Де ти тепер»», музика Квітки Цісик; Христини Зозулі з піснею на слова і музику Марти Шпак «Журавлина доля»; Михайла Іващенка – «Два кольори» на слова Дмитра Павличка. Настрою додали музичні композиції у виконанні Народного ансамблю «Троїсті музики», керівник Степан Вус: «В’язанка» (обробка Ю. Назарука); Марш «Симон Петлюра» (муз. С. Войтюка). Ведучі концертної програми Лілія Козак та Олег Черчович побажали випускникам здоров’я, добра, успіхів у роботі та усіх починаннях, а найголовніше – мирного неба над Україною, щедрого врожаю на землі. Завершенням свята стала спільна фотографія та зустріч випускників з рідними факультетами.