1 червня 2018 року наш університет відвідала президент Агенції міжнародних програм землі Тюрінгії п. Ліліана Грицишин. Угода про співпрацю між нашим університетом та агенцією була підписана минулого року. Дана угода передбачає проходження навчально-виробничої практики студентів факультету агротехнологій і екології на сільськогосподарських підприємствах землі Тюрінгія.

Цього року троє студентів 4-го курсу факультету Назарій Романишин, Марія Волинець та Юрій Юхим’юк проходили практику з березня до травня на сільськогосподарських підприємствах і отримали найкращі характеристики після проходження практики.

В рамках візиту відбулася зустріч з ректором університету Володимиром Снітинським, на якій п. Ліліана Грицишин повідомила про те, що німецька сторона дуже задоволена рівнем теоретичної та практичної підготовки наших студентів і готова приймати наших студентів у майбутньому. Пані Ліліана Грицишин проінформувала, що згадані студенти отримали безтерміновий контракт на роботу на сільськогосподарських підприємствах Німеччини. В ході візиту було відібрано ще двох студентів факультету агротехнологій і екології для проходження ознайомчої практики, яка передбачає відвідування семінарів та практичних занять.