29 листопада 2018 року у Львівському національному аграрному університеті було проведено День відкритих дверей з метою профорієнтаційної роботи та залучення до навчання у цьому славному навчальному закладі випускників коледжів Львівського НАУ.

Урочиста зустріч з майбутніми студентами відбулася у актовому залі Львівського НАУ. З вітальним словом виступив ректор ЛНАУ, академік Національної академії аграрних наук України та Академії вищої школи України, професор, доктор біологічних наук Володимир Васильович Снітинський. Він ознайомив абітурієнтів із історією та досягненнями одного із найдавніших аграрних закладів вищої освіти України, навчальною, матеріально-технічною, науковою базами, напрямами підготовки. Ректор побажав випускникам коледжів успішно скласти ЗНО та вступити у Львівський НАУ.

Про спортивні досягнення та перемоги на всеукраїнських, міжнародних, обласних спортивних змаганнях студентів університету розповів завідувач кафедри фізичного виховання Андрій Арпадович Шандор.

Від імені студентства ЛНАУ виступила керівник відділу з організації виховної роботи студентів Оксана Володимирівна Качмар, яка ознайомила із діяльністю студентської самоврядної організації «Основа», первинної профспілкової організації студентів та аспірантів ЛНАУ, Центру академічного капеланства. Гордістю нашого університету стали творчі колективи художньої самодіяльності, вісім з яких носять звання «Народний». Студентство університету завжди іде в ногу з часом, діяльно підтримує волонтерський рух. Студентське життя у Львівському НАУ цікаве, наповнене різними подіями, заходами, спілкуванням,  взаємодопомогою і найголовніше – розумінням святих для кожного українця речей та істин, за які ми боремося – це рідна земля, рідна мова, рідна Україна, Господь.

Про особливості вступу до Львівського національного аграрного університету доповіла відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Оксана Володимирівна Грицина.

Майбутніх студентів та усіх присутніх у актовому залі зацікавив творчий дарунок від учасників художньої самодіяльності університету. Розпочала концертну програму Народна хорова капела «Джерела Розточчя» стрілецькою піснею «Ой, видно село».

Усі захоплено слухали переможців цьогорічного фестивалю-конкурсу «Нові таланти ЛНАУ – 2018» студентів факультету агротехнологій і екології із піснею «Алилуя».

Народний ансамбль танцю «Первоцвіт» подарував усім глядачам жартівливий танець «Волинська полька» та український народний танець «Гопак». Вокально-інструментальний ансамбль виступив із піснею «Ой там у Львові на Високім замку». Додали святкового настрою та віри у майбутнє пісні «Долиною туман» у виконанні студентки землевпорядного факультету Христини Пустовит та «Журавлина доля» у виконанні студентки економічного факультету Христини Зозулі, переможця Всеукраїнського конкурсу «Львівська рапсодія – 2018». Концертна програма закінчилася духовним гімном «Боже, великий, єдиний» у виконанні Народної хорової капели «Джерела Розточчя».

Після концерту абітурієнти зустрілися з професорсько-викладацьким складом факультетів, ознайомилися із навчальними аудиторіями, лабораторіями, відвідали музеї С. Бандери та історії університету.

Львівський національний аграрний університет радо відчиняє двері усім, хто бажає навчатися у цьому славному навчальному закладі.