14 січня 2019 року на Конференції трудового колективу Львівського національного аграрного університету на виконання вимог Статуту ЛНАУ було заслухано звіт ректора Львівського національного аграрного університету, академіка НААНУ Володимира Васильовича Снітинського щодо виконання умов контракту з Міністерством освіти і науки України, виконання положень статуту закладу вищої освіти, показників ефективності використання державного майна, показників ефективності підготовки науково-педагогічних кадрів через аспірантуру та докторантуру, видання підручників, посібників, науково-методичної літератури та дотримання законодавства у сфері діяльності закладу вищої освіти за 2018 рік.

Володимир Васильович презентував основні результати за всім напрямами діяльності університету у 2018 році. Зокрема було акцентовано увагу на питаннях формування контингенту студентів у ЛНАУ, кадрового забезпечення наукового та освітнього процесу, підготовки наукових кадрів через аспірантуру та докторантуру, наукових доробків науково-педагогічних працівників ЛНАУ, діяльності Ради молодих вчених, міжнародної співпраці, виховної роботи, а також було представлено основні показники фінансово-господарської діяльності університету. Ректором було відзначено, що за 2018 рік університет покращив показники своєї діяльності за всіма напрямами, зокрема особливої уваги заслуговує міжнародна діяльність. У 2018 році було укладено угоди про співпрацю майже з десятком закордонних закладів вищої освіти та профільними міжнародними організаціями.

Водночас, основними завданнями колективу ЛНАУ на 2019 рік є розвиток ефективної системи внутрішнього забезпечення якості вищої освіти в ЛНАУ, покращення кваліфікації викладачів у європейських вищих навчальних закладах, розширення наукової діяльності кафедр університету за рахунок виконання науково-технічних проектів для підприємств і відомств, підвищення рівня знань іноземної мови (англійської) викладачами університету, ліцензування в університеті освітніх програм для підготовки іноземних студентів.

Звіт ректора був схвалений Конференцією трудового колективу, а робота ректора визнана задовільною (протокол №1 від 14.01.2019 р.).

Більш детальна інформація відображена у звіті ректора за 2018 рік.