20 лютого 2019 року у Львівському національному аграрному університеті уся університетська спільнота віддала шану пам’яті загиблим Героям Небесної Сотні. Цей день розпочався «Тихою акцією янголів»: студенти запалили свічки і хвилиною мовчання пом’янули Героїв, а білі ангели, виготовлені активістами, немов здійнялися над портретами Небесної Сотні.

В університетському храмі святого рівноапостольного князя Володимира Великого відбувся молебень із поминальною панахидою на вшанування Героїв Небесної Сотні та усіх невинно вбитих за волю і незалежність України. До студентів, викладачів з повчальною промовою звернувся капелан університету отець Іван Венгрин, який нагадав про великий злочин вбивства невинних, про те, що людьми, які мають образ Божий, повинна керувати любов. Кожен з нас повинен берегти пам’ять про Героїв, які віддали життя за краще майбутнє нашої країни. Завершився молебень духовним гімном-молитвою «Боже великий, єдиний».

Від усього колективу Львівського національного аграрного університету студенти поклали квіти до меморіального знака Небесної Сотні у місті Дубляни та до могили Героя України Анатолія Жаловаги.

Ми маємо згадати кожного, хто пожертвував своїм життям заради змін в Україні. А, згадавши, робити так, щоб ці позитивні зміни стали реальністю. Це буде найкращою шаною та подякою Небесній Сотні.

Будьмо гідними їх пам’яті! Вічна слава Героям!