27 серпня 2021 року відбулась Конференція трудового колективу Львівського національного аграрного університету. Основним питанням порядку денного було внесення змін до Статуту Львівського національного аграрного університету в частині зміни назви університету та його відокремлених структурних підрозділів.
Ректор університету Володимир Снітинський оголосив Наказ Міністерства освіти і науки України № 808 від 13 липня 2021 року, відповідно до якого Львівський національний аграрний університет перейменовано на Львівський національний університет природокористування, а також перейменовані його відокремлені структурні підрозділи.
Перший проректор Віталій Боярчук та проректор з наукової роботи Ігор Яців окреслили концептуальні зміни в освітньо-науковій діяльності, які необхідно реалізувати разом зі зміною назви університету. В обговоренні також взяв участь голова профспілкової організації працівників університету Роман Шмиг.
Головний учений секретар Ірина Федів ознайомила присутніх з проєктом Наказу ректора, який відображає заходи з реалізації пунктів Наказу МОН № 808 від 13.08.2021 року.
У прикріпленому файлі – вищезгаданий Наказ МОН.