Кафедра фінансів, банківської справи та страхування долучається до благодійної акції «Монетки дітям», яка стартує 1 вересня. За ініціативою Національного банку України та благодійного фонду «Таблеточки» оголошено всеукраїнський збір монет номіналом 25 копійок, які вже майже рік не є платіжними й вилучаються з обігу. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на лікування онкохворих діток.
Українці досі тримають у себе 1,5 мільярда монет номіналом 25 копійок. Це близько 400 мільйонів гривень. Цими монетами вже неможливо скористатись. Вони можуть роками лежати по скарбничках, кишенях та на полицях, а можуть уже зараз рятувати життя дітей.
Впевнені, що у кожного знайдеться кілька монет, які можуть стати частинкою великої доброї справи з порятунку дитячих життів.
Як долучитись до ініціативи?
Збираємо монети номіналом 25 копійок та в період з 1 до 30 вересня 2021 року  кидаємо їх у скриньку, яка розміщена в холі головного корпусу ЛНАУ. Усі зібрані монетки студенти спеціальності фінанси, банківська справа та страхування передадуть банку-партнеру, і банк перерахує ці кошти на рахунок фонду «Таблеточки».
Проявімо чуйність і відповідальність!