Добрі вчинки, прояви милосердя та благодійності для ЛНАУ не є рідкісними. Адже багато для цього не треба – просто озирнутися довкола і допомогти тим, хто потребує нашої підтримки.
3 вересня представники Львівського національного аграрного університету у складі керівника інформаційного відділу Ірини Фостяк та капелана університету о. Івана Венгрина відвідали Роздільський дитячий будинок-інтернат. У ньому мешкають хлопці з особливими потребами. Серед них є сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з малозабезпечених сімей та сімей у складних життєвих обставинах. Вихованці дитбудинку мають розумову відсталість і психічні розлади, але більшість із них можуть самостійно пересуватись і обслуговуватись.
Дітям було передано фрукти, солодощі (коробки з печивом), одяг та речі першої необхідності. Проте найголовніше для них – це доброзичливе спілкування, спільна молитва та увага.
Кожного разу, відвідуючи вихованців дитячих будинків, ми заряджаємося надзвичайно потужною і дружньою енергією, бо більшість дітей дуже відкриті для спілкування. Наша мета й ідея – зробити благодійність звичкою для кожного з нас, адже віддавати набагато легше, ніж просити. І ми маємо створити такий світ, таку країну, поширити благодійність настільки, щоб просити про допомогу стало нормально, бо насправді кожному з нас у той чи інший момент потрібна підтримка.
На майбутнє плануються нові візити у дитячі будинки, тому просимо усіх не бути байдужими. В головному корпусі ЛНАУ (на першому поверсі) та в гуртожитку № 1 (у світлиці) на постійній основі відбувається збір речей та продуктів для малозабезпечених сімей, дітей-сиріт та людей літнього віку. Приєднуйтесь до нашої ініціативи та робіть добрі вчинки!