Представники університету 10 вересня 2021 року відвідали Монастироцький психоневрологічний інтернат. Завдяки викладачам, працівникам і просто небайдужим людям вдалося зібрати багато одягу, телевізор, мікрохвильову піч і праску. Також благодійники ЛНАУ привезли матраци і постелі для нужденних.
13 вересня волонтери Львівського національного аграрного університету відвідали Комунальний заклад Львівської обласної ради «Будинок дитини № 2 для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки», що знаходиться за адресою: м. Львів, вулиця Антоновича, будинок 117. Було передано багато одягу та взуття для дітей віком від 0 до 5 років. Діти отримали також багато іграшок і предметів особистої гігієни.
Представники університету вже не вперше відвідують дані заклади, тому не втомлюємось дякувати усім, хто долучився до творення добра і є небайдужими до нелегкої долі дітей та людей похилого віку, які також потребують нашої підтримки і піклування. Висловлюємо слова подяки компанії «Yarych» за допомогу у підтримці благодійності.
На цьому наша благодійна діяльність не завершена. Є діти та літні люди, які щоденно потребують нашої підтримки. Тому ми звертаємося до кожної людини із щирим серцем – підтримайте благодійні акції у ЛНАУ!