У третю неділю листопада ми відзначаємо одне з найвизначніших професійних свят – День працівників сільського господарства України. Від імені колективу Львівського національного аграрного університету щиро вітаю Вас із цим святом.
Сільське господарство – одна із провідних галузей економіки України, яка має надзвичайно важливе значення для розквіту й добробуту нашого народу, а також забезпечує робочим місцем мільйони людей. Своєю сільськогосподарською продукцією держава забезпечує не лише себе, а й реалізує її на світових ринках.
Децентралізація дає поштовх розвитку сільських територій, село потребує активних, освічених молодих фахівців із новаторським мисленням, спроможних організувати сучасне виробництво, дати імпульс для розвитку сільських громад. Тому наш університет робить значний внесок в ефективний розвиток сільського господарства. Завдяки нашій наполегливій праці з року в рік удосконалюються технології сільськогосподарського виробництва.
Підготовка кваліфікованих фахівців, орієнтованих на потреби агропромислового комплексу, націлених на постійний професійний розвиток і здатних ефективно застосовувати отримані знання на практиці, – завдання працівників нашого університету. Наші зусилля щодо впровадження передових технологій та наукової підтримки соціального відродження сільської місцевості також спрямовані на зміцнення продовольчої безпеки та міжнародної репутації України.
З нагоди професійного свята бажаю викладачам і співробітникам, стейкхолдерам, випускникам, студентам і аспірантам Львівського національного аграрного університету міцного здоров’я, щастя й добробуту, успіхів у всіх починаннях. Хай обходять Вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та достатку!

Ректор ЛНАУ
академік НААНУ
Володимир СНІТИНСЬКИЙ