27 січня 2022 року Львівський національний аграрний університет підписав договір з китайськими партнерами про співробітництво в організації та забезпеченні навчання іноземних громадян в університеті.
Зустріч з іноземними партнерами відбулась у режимі онлайн. Розпочав її ректор університету Володимир Снітинський, який привітав президента китайської компанії Ванг Ітана та делегації з Пекіну, Нанкіну та Гуанчжоу та розповів про історію і сьогодення ЛНАУ. Після цього було продемонстровано відеоролик про університет.
Доповідачами під час онлайн-зустрічі також були: керівник відділу міжнародних зв’язків Ольга Іщенко, яка розповіла про міжнародну співпрацю Львівського національного аграрного університету; провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків Ростислав Федів, який доповів про організаційні аспекти навчання китайських студентів в університеті; доцент кафедри садівництва та овочівництва Богдан Гулько, який провів презентацію освітніх програм «Агрономія», «Екологія», «Садівництво та виноградарство».
Після цього сторони перейшли до обговорення проєкту договору, який за результатами зустрічі був підписаний.
Розширення міжнародної співпраці ЛНАУ – це результат активної кваліфікованої діяльності адміністрації та науково-педагогічних працівників університету, що демонструє потрібність освітніх послуг нашого університету у міжнародному освітньому просторі.