10 лютого 2022 року голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених ЛНУП Зоряна Рижок взяла участь у регіональній зустрічі рад молодих вчених Львівської області. Така подія проходить щороку та збирає представників із різних закладів вищої освіти. У цьому році її було проведено на базі Львівського державного університету внутрішніх справ.

Основною метою такої зустрічі є стимулювання професійної діяльності молодих вчених з метою підвищення їх фахового рівня, реалізації творчої та професійної активності за допомогою налагодження регіональних зв’язків з радами молодих вчених, науковцями, творчою молоддю для того, щоб створити міцну національну мережу, що буде об’єднувати молодих вчених України та допомагати реалізувати їх науковий потенціал.

Для реалізації поставлених завдань було акумульовано думки і пропозиції щодо ініціативи створення Офісу підтримки вченого при Львівській облдержадміністрації; комерціалізації, впровадження та масштабування наукових розробок; зростання можливостей та подолання викликів у діяльності рад молодих вчених з метою популяризації їхніх наукових досліджень.

Під час зустрічі Зоряна Рижок представила наукову діяльність молодих вчених у рамках роботи НТСАДМВ ЛНУП, а також підтримала пропозиції щодо можливості співпраці з Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України та радами молодих вчених у закладах вищої освіти Львівської області.