Напередодні Міжнародного дня рідної мови відбулась зустріч із очільником львівського видавництва «Каменяр», журналістом, заслуженим діячем культури, натхненником видавничої справи Дмитром Сапігою.
Метою візиту було обговорення питань, пов’язаних з організацією та проведенням Першого книжкового фестивалю в стінах Львівського національного університету природокористування.
В рамках візиту директор видавництва зустрівся з ректором університету, академіком НААНУ Володимиром Снітинським, який підтримав ідею проведення цього заходу в травні 2022 року.
У ході цієї зустрічі директор видавництва відвідав Музей історії університету, Музей Степана Бандери та виставковий зал фонду стародруків та рідкісних видань наукової бібліотеки університету.
До організації зустрічі долучились проректор з навчально-виховної роботи Юрій Дубневич, директор наукової бібліотеки Марія Грицевич та завідувач відділу обслуговування користувачів наукової бібліотеки Богдана Гутей.
Адміністрація університету висловлює щиру вдячність пану Дмитру та сподівається на плідну співпрацю із видавництвом «Каменяр» з метою організації спільних культурно-просвітницьких проєктів, форумів, поповнення книжкового фонду наукової бібліотеки, поширення інформації про друковану продукцію.