21 лютого у Львівському національному університеті природокористування відбулося віче, присвячене восьмій річниці вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.
Ректор та представники адміністрації, капелан університету та працівники спільно зі студентами хвилиною мовчання вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні, а також поклали квіти до пам’ятного знака Героям Небесної Сотні.
До всіх присутніх звернувся ректор Львівського національного університету природокористування Володимир Васильович Снітинський, який у своїй промові наголосив на важливості миру і свободи для українців, а також на тому, що наша нація є незламною і зможе перебороти різні перипетії нашого життя.
Небесна Сотня – це наш біль і наша гордість, це сльози нашої нації і душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас, тому сьогодні ми віддаємо шану тим, хто пожертвував своїм життям заради нашого майбутнього.
Слава Героям Небесної Сотні, слава українським воїнам, які з гідністю та честю виконують свій святий обов’язок захисту нашої Батьківщини.