14 квітня 2022 року відбулась зустріч адміністрації Львівського національного університету природокористування з керівництвом компанії Peace Silk Road Cultural Development (Jiangsu) Co.
Зі вступним словом та результатами роботи відповідно до договору з китайськими партнерами, який був укладений 27 січня поточного року, виступив ректор Володимир Снітинський. Володимир Васильович відзначив, що, незважаючи на російську агресію, колектив університету повністю готовий до надання освітніх послуг китайським студентам.
Президент компанії Peace Silk Road Cultural Development (Jiangsu) Ванг Ітан (Wang Yitan) та директор представництва ЛНУП в Китаї Жоу Інхуі (Zhou Yinghui) виступили з відкритими заявами щодо підтримки України у війні проти Росії. Також наші партнери презентували результати роботи щодо виконання умов договору упродовж січня-квітня 2022 року.
Окрім цього, на порядку денному зустрічі розглядалось питання розширення українсько-китайської співпраці в напрямі науково-дослідної роботи, що було предметом доповіді проректора з наукової роботи Ігоря Яціва.
Щодо організаційних аспектів навчання китайських студентів в університеті та умов прийому на навчання у 2022–2023 н.р. доповів відповідальний за цей напрям роботи фахівець відділу міжнародних зв’язків Ростислав Федів.
Завершилась ця продуктивна і тепла зустріч національним гаслом України з вуст китайських партнерів – «Слава Україні!».