З ініціативи ректора Володимира Васильовича Снітинського  волонтерам ЛНУП вдалося організувати збір коштів та продуктів, щоб на величне свято Пасхи Господньої приготувати великодній обід для військових. Нам вдалося ощасливити смачним обідом понад 500 захисників. Це маленька часточка від нас, щоб висловити їм шану і подяку за мирне небо і спокійні ночі. Ми переконані, що все буде Україна. Повертайтесь живими, наші рідненькі. Слава нашим Героям!

 

Хочемо подякувати усім і кожному зокрема, хто долучився до організації святкового обіду, за допомогу. Велике спасибі мешканцям села Мавковичі Городоцького району за добре серце і щедрі пожертви: добрі люди передали для ЗСУ різноманітні продукти для великоднього кошика і гроші. Сердечно дякуємо парафіянам села Опільсько та села Бояничі за Вашу небайдужість та допомогу. Щиро дякуємо працівникам і студентам ЛНУП, котрі постійно долучаються до благодійних акцій. Висловлюємо подяку мешканцям міста Дубляни, а також фірмам, котрі різними способами долучились до благородної місії. Також щиро дякуємо Львівській обласній організації профспілки працівників агропромислового комплексу за фінансову підтримку. Висловлюємо вдячність меценатам Іванові Мацяку та Павлові Раку. Окрему подяку хочемо висловити Валерію Штокалові за допомогу: він надав екопакети для упаковування смаколиків для наших хлопців. Щира подяка капелану ЛНУП отцю Івану за посвяту пасочок і його благословення на повернення додому, а також усім, хто долучився до пакування продуктів.

 

 

Висловлюємо слова подяки кожній людині, яка допомогла, за Вашу людяність, доброту, безкорисливу працю, за те, що витрачаєте кожну вільну хвилину, щоб комусь допомогти. Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею, адже завдяки Вашим зусиллям наші захисники змогли на кілька хвилин повернутися у мирний час.