31 жовтня 2022 р. здобувачі освіти і професорсько-викладацький склад Львівського національного університету природокористування взяли участь в урочистих зборах, присвячених 104-й річниці проголошення ЗУНР і 20-й річниці відкриття пам’ятника С. Бандері у Дублянах.
Захід розпочав ректор ЛНУП, академік НААНУ Володимир Васильович Снітинський, нагадавши присутнім у вітальному слові про всі ті важливі і досі актуальні події, які відбулись в історії Української держави у жовтні-листопаді.
Після виконання Державного Гімну України до слова було запрошено доктора політичних наук, професора кафедри гуманітарної освіти Ігоря Івановича Бегея з авторською лекцією на тему «ЗУНР: штрихи до передісторії, історії, післяісторії», у якій автор поділився з аудиторією власним баченням періодизації історії української державності і ЗУНР зокрема.


У продовження цього із доповіддю виступила кандидат філологічних наук, доцент кафедри гуманітарної освіти Анжела Михайлівна Куза, яка презентувала низку цінних фотографій, в яких відобразилась історія створення і відкриття пам’ятника Герою України Степану Бандері у 2002 р. на площі поруч із факультетом землевпорядкування та туризму ЛНУП. Доповідачка також висловила подяку ідейному натхненнику і організатору цього процесу Володимиру Снітинському.
Урочисті збори завершились виконанням славетного Гімну націоналістів, який вселив бойовий дух у кожного присутнього в залі, і покладанням квітів до пам’ятника Степанові Бандері студентами нашого університету.