28 лютого 2023 року у приміщенні Наукової бібліотеки Львівського НУП відбулась інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?», організатором якої традиційно була Первинна профспілкова організація студентів та аспірантів ЛНУП.
Тематика цьогорічної гри була присвячена важливим історичним подіям у формуванні української державності, зокрема 105-й річниці Бою під Крутами та національно-визвольній боротьбі 1917–1921 років.
Захід розпочався зі вступного слова голови Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів ЛНУП Михайла Лизака, який привітав учасників гри, нагадав правила та побажав зосередженості та злагодженості в командних діях.


Кожен факультет представив по одній команді з 5 осіб.
Суддівська колегія складалася із: проректора з навчально-виховної роботи університету к.е.н., доцента Юрія Дубневича, к.і.н., доцента кафедри гуманітарної освіти Ігоря Барана, керівника пресцентру університету Ірини Фостяк та голови Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів ЛНУП Михайла Лизака.
Учасники продемонстрували високий рівень знань з історії України, вміння логічно мислити і працювати в команді.
Справжньою окрасою гри стало змагання за призові місця. У фінал вийшли 2 команди, які боролися до останнього. Оскільки в підсумку їх розділяв всього 1 заліковий бал, суддівською колегією було вирішено поставити додаткове запитання, яке прозвучало від Юрія Дубневича. Це підтвердило результат фінального раунду та дозволило з впевненістю визначити найкращих.
Отож, переможні сходинки інтелектуальної гри посіли команди:
1 місце – команда «Діти Адама Сміта» факультету управління, економіки та права;
2 місце – команда «Новатори» факультету будівництва та архітектури;
3 місце – команда «Мехатроніки» факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій.
Команди-призери були нагороджені грамотами та медалями, а команда-переможець отримала перехідну статуетку «Сови», що є символом даного конкурсу, та солодкий подарунок.
Інтелектуальна гра підтвердила те, що студенти нашого університету на високому рівні знають історію України та багато працюють над своїм інтелектуальним збагаченням.
Вітаємо всіх учасників інтелектуального конкурсу та бажаємо нових перемог та звершень у пізнанні цікавого та невідомого.