27 травня 2023 року у Львівському національному університеті природокористування відбулися урочистості з нагоди Дня зустрічі випускників.
У цей день зустрілися випускники 1958, 1963, 1968, 1973, 1978, 1983, 1988, 1993, 1998, 2003, 2008, 2013, 2018 років випуску Львівського сільськогосподарського інституту, Львівського державного аграрного університету, Львівського національного аграрного університету, Львівського національного університету природокористування.
З вітальним словом до випускників ювілейних років звернувся ректор університету, академік НААНУ та Академії вищої школи України, професор, доктор біологічних наук Володимир Снітинський, який розпочав свій виступ з хвилини мовчання, а згодом розповів про історію, розвиток і здобутки навчального закладу. Володимир Васильович, зокрема, наголосив на тому, що ЛНУП пишається своїми вихованцями, серед яких відомі політичні та громадські діячі, авторитетні науковці, керівники установ і організацій, висококваліфіковані фахівці у сфері аграрного виробництва. Також ректор представив випускникам членів ректорату університету.
Своїми спогадами про навчання в університеті та студентські роки поділилися випускники.

Випускник факультету механіки та енергетики 1983 року, командир штурмової роти 14 окремої механізованої бригади, учасник бойових дій Петро Павлович Нагайовський згадав про навчання, роботу, студентську міцну дружбу. Боляче було згадувати Петру Павловичу роки війни з московським окупантом, втрату бойових друзів.
Також про свої студентські роки згадали Василь Григорович Кузько, випускник агрономічного факультету 1983 року, директор Львівської філії Українського інституту експертизи сортів рослин, канд. с.-г. наук, член наглядової ради ЛНУП, та Роман Андрійович Шмиг, випускник факультету будівництва 1993 року, к.т.н., доцент кафедри будівельних конструкцій, голова первинної профспілкової організації працівників університету.
Подарунком від великої університетської родини, який повернув випускників у світ молодості і студентської дружби, стали виступи творчих колективів ЛНУП. Після концертної програми випускники ювілейних років розбіглися по рідних факультетах та кафедрах, аби ще хоч на хвилинку відчути себе студентами та пережити ті щасливі та радісні миті, згадати свої найкращі студентські роки.
Кажуть, що найкращі інвестиції – це інвестиції у спогади, тож хай згадка про зустріч у ЛНУП стане для усіх випускників-ювілярів найбагатшою на враження сторінкою в літописах їхнього життя.