15 червня 2023 р. у Львівському національному університеті природокористування відбулося вже традиційне нагородження переможців у конкурсі кращих наставників академічних груп ЛНУП. На кожному факультеті було відзначено тих, хто найактивніше провадив виховну діяльність у своїй групі: організовував різноманітні заходи в межах кафедри, факультету чи університету, цікаве і змістовне студентське дозвілля, формував активні та згуртовані студентські колективи.

Ректор університету Володимир Васильович Снітинський відзначив тяглість і важливість університетських традицій щодо плекання морально свідомої та патріотичної молоді, наголосив на тому, що завдяки належному виховному процесу, зокрема і в студентському середовищі, можемо будувати свідоме українське суспільство. Адже належно організований виховний процес сприяє самореалізації кожної молодої людини як духовної та інтелектуальної особистості, свідомого громадянина та патріота своєї держави.

Роботу наставників академічних груп у конкурсі було оцінено за різними критеріями: від участі здобувачів вищої освіти групи у творчих колективах, в університетських заходах, конкурсах, спортивних змаганнях до професійного вміння організовувати і здійснювати виховний процес в групі.

Результати роботи кожного з наставників і студентського активу груп було справедливо оцінено, і відповідно до наказу ректора університету академіка НААНУ Володимира Снітинського переможцями конкурсу «Кращий наставник академічної групи Львівського національного університету природокористування» стали:

- доцент кафедри гуманітарної освіти Ігор Володимирович Баран;

- доцент кафедри гуманітарної освіти Олена Володимирівна Дерпак;

- доцент кафедри права Галина Іванівна Бережницька;

- асистент кафедри менеджменту Михайло Петрович Лизак;

- доцент кафедри тваринництва та кормовиробництва Сергій Ярославович Павкович;

- доцент кафедри землеустрою Галина Миколаївна Дудич;

- доцент кафедри інформаційних технологій Алла Михайлівна Желєзняк;

- доцент кафедри машинобудування Ігор Геннадійович Стукалець;

- доцент кафедри земельного кадастру Мирослава Василівна Смолярчук;

- доцент кафедри екології Андрій Ігорович Дидів.

Усіх кращих наставників було нагороджено пам’ятними відзнаками та грамотами.

Вітаємо переможців конкурсу і бажаємо їм подальших успіхів у педагогічній діяльності!