З ініціативи ректора ЛНУП, академіка НААНУ Володимира Снітинського 28 червня 2023 року студенти факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій Святослав Політило, Володимир Хмарук, Віталій Хмарук, Ростислав Клим (група Аін-22) під керівництвом завідувача кафедри генетики, селекції та захисту рослин, професора Петра Завірюхи провели роботи із впорядкування могил працівників університету, які поховані на Личаківському цвинтарі:
● Стефана Павліка, видатного вченого-економіста, історика, доктора філософії, який з 1891 р. працював професором з адміністрації та організації рільничих господарств Академії сільського господарства в Дублянах, а у 1918–1919 рр. був останнім директором академії. Одним із перших застосував індукційні методи при дослідженні економіки сільського господарства та статистичний аналіз щодо організації рільничих господарств і мікроекономіки рільництва. Також досліджував історію рільництва, городництва, лісівництва, свійських тварин та сільськогосподарської освіти в цілому.
● Кароля Ігнаци Мальсбурга, доктора наук, професора, який у 1892–1895 рр. був доцентом кафедри годівлі тварин Вищої школи сільського господарства в Дублянах, а з 1905 р. до 1918 р. – професором, завідувачем цієї ж кафедри, але вже Академії сільського господарства в Дублянах. Досліджував гістологічні проблеми годівлі тварин. Автор понад 140 праць з проблем генетики, анатомії, фізіології, годівлі свійських тварин та історії годівлі, опублікованих 7 мовами, якими вільно володів автор.


● Олексія Журбіна, ботаніка-генетика, селекціонера, доктора біологічних наук, професора, який упродовж 1946–1948 рр. був завідувачем кафедри селекції Львівського сільськогосподарського інституту. Досліджував цитогенетику рослин, зокрема індукування поліплоїдії в експерименті, ботанічно-географічне районування і поліпшення сортів картоплі в Західних областях України, виведення нових гібридів декоративних рослин для озеленення міст, удосконалення методів йодування рослинних харчових продуктів для профілактики ендемічного зобу та атеросклерозу.
● Йосипа Олеськіва, доктора філософії, який з 1887 до 1891 р. працював доцентом рільництва та ботаніки Вищої школи сільського господарства в Дублянах. У сфері науки співпрацював з Іваном Франком. Окрім агрономічної тематики, досліджував вплив першої галицької еміграції на заокеанське сільськогосподарське виробництво. Сприяв утворенню українського емігрантського осередку в Канаді.
● Івана Нечипорчука, виданого вченого-селекціонера, доктора сільськогосподарських наук, професора, який з 1949 до 1979 р. був завідувачем кафедри селекції та насінництва Львівського сільськогосподарського інституту. Займався прикладною селекцією картоплі та розвивав теоретичні аспекти селекційної роботи. Засновник наукової школи з генетики, селекції і насінництва картоплі. У 1974 р. з його ініціативи створено науково-дослідну лабораторію картоплі, яка сьогодні функціонує як Навчально-науковий інститут селекції і технології картоплі.
● Володимира Третякова, доктора економічних наук, професора, який з 1947 до 1959 року очолював Львівський сільськогосподарський інститут, а з 1962 р. був завідувачем кафедри економіки сільського господарства. Займався науковими розробками з проблем розміщення і спеціалізації сільськогосподарського виробництва в Західних областях України. Під його керівництвом кандидатські дисертації захистили 35 аспірантів та здобувачів.
Ці роботи проведено відповідно до рішення адміністрації Львівського національного університету природокористування, враховуючи фізичний і технічний стан окремих пам’ятників і гробівців. Реставраційні роботи виконано згідно з порядком, встановленим на Личаківському цвинтарі.