Ректор ЛНУП, академік НААНУ Володимир Снітинський взяв участь у Молитовному сніданку, який відбувся 3 листопада цього року у стінах Українського католицького університету.
Цей традиційний захід, який має на меті об’єднувати за спільним столом впливових громадян, щоб будувати співпрацю на ґрунті християнських цінностей, був започаткований у середині минулого століття у США і набув популярності в багатьох країнах світу. У Львові його організовують вже втретє. У час війни він має особливу вагу, адже об’єднав у спілкуванні та спільній молитві за перемогу України представників різних сфер нашого суспільства – духовенство, військових, волонтерів, капеланів, освітян, соціальних працівників, медиків та представників влади. До спільної молитви у Львові долучився також голова оргкомітету Президентського Молитовного сніданку у США Даґ Бьорлі, який запевнив, що американська громада підтримує український народ у його боротьбі.
Цьогорічний Львівський молитовний сніданок став важливою платформою для молитви за мир і захист України та ще більше утвердив громаду в переконанні, що Бог відповідатиме на наші молитви, якщо непохитною буде сила єднання українців та усіх людей доброї волі.