2 січня 2024 року заступник міністра освіти і науки України Михайло Винницький з робочим візитом відвідав Львівський національний університет природокористування.

Мета візиту – ознайомитись з наслідками атаки російських шахедів, які завдали значних руйнувань навчальному корпусу факультету землевпорядкування та туризму ЛНУП, та обговорити план відновлення зруйнованих і пошкоджених активів.

Під час візиту також відбулась зустріч заступника міністра з в.о. ректора Василем Лопушняком та членами ректорату ЛНУП, у ході якої були обговорені питання діяльності університету в напрямках навчальної, наукової та профорієнтаційної роботи. Акцентувалась увага на акредитації освітніх програм, співпраці із роботодавцями, розвитку дуальної форми навчання.

Михайло Винницький роз’яснив деякі аспекти стосовно: затвердження переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти; зміни бюджетного фінансування вищої освіти; модернізації мережі закладів вищої та фахової передвищої освіти як однієї з вимог ЄС.

На завершення заступник міністра відзначив вагому роль Львівського національного університету природокористування у розвитку аграрної освіти, побажав успіхів, академічних й наукових досягнень та подальшого поступу університету, а також висловив усебічну підтримку у відбудові зруйнованого навчального корпусу.