16 травня 2024 року у Міжнародний день вишиванки Львівський національний університет природокористування долучився до Національної руханки у вишиванках «Дякуємо ЗСУ». Цей захід став частиною міжнародного свята, яке покликане зберегти давні народні традиції та об’єднати українців у підтримці ЗСУ і незламного українського народу.
Флешмоб розпочався з Національної хвилини мовчання, Державного Гімну України, привітального слова Української федерації «Спорт заради розвитку» та Національної руханки. Участь у ній взяли понад 700 тисяч людей з усіх куточків України.

Відділ з організації виховної роботи студентів і кафедра фізичного виховання та довійськової підготовки стали організаторами Національної руханки в нашому університеті. До флешмобу з радістю долучилися в.о. ректора Василь Іванович Лопушняк, проректори, декани, викладачі, співробітники та студенти. Після завершення руханки було організовано спільне фото.
ЛНУП дякує усім учасникам флешмобу! Це був чудовий спосіб відзначити Міжнародний день вишиванки, висловити підтримку ЗСУ та продемонструвати єдність українського народу.